Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Hoed Monnickendam: Een Stijlvolle Accessoire In De Nederlandse Mode

De Hoed Monnickendam: Een Stijlvolle Accessoire In De Nederlandse Mode

Stoomtram Purmerend - Monnickendam - Alkmaar - Amsterdam (1915) [4K - 60fps - ingekleurd)

De Hoed Monnickendam: Een Stijlvolle Accessoire In De Nederlandse Mode

Stoomtram Purmerend – Monnickendam – Alkmaar – Amsterdam (1915) [4K – 60Fps – Ingekleurd)

Keywords searched by users: de hoed monnickendam openingstijden de hoed monnickendam, adres de hoed monnickendam, inschrijven huisarts monnickendam, de hoed afspraak maken, geerlings huisarts, apotheek monnickendam, huisarts waterland spijkenisse, huisarts van der pluijm den bosch

Welkom bij Huisartsen Monnickendam

De Hoed Monnickendam is een huisartsenpraktijk gevestigd in Monnickendam, een pittoresk stadje in de provincie Noord-Holland in Nederland. Als lokale huisartsenpraktijk bieden zij een breed scala aan gezondheidsdiensten en zijn ze toegewijd aan de zorg voor de gezondheid en het welzijn van hun patiënten.

De Hoed staat bekend om zijn professionele en persoonlijke benadering van de zorg, waarbij ze streven naar het leveren van de best mogelijke medische zorg aan hun patiënten. Of u nu een eenvoudige vraag heeft, een reguliere controle wilt plannen of medische hulp nodig heeft, het ervaren team van huisartsen en medewerkers bij De Hoed staat klaar om u te helpen met uw gezondheidsbehoeften.

De locatie van De Hoed in Monnickendam

De Hoed is gevestigd aan de Pierenbaan 1a in Monnickendam. Het is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De praktijk ligt in de buurt van verschillende voorzieningen en winkels, waardoor het is ingebed in de lokale gemeenschap en goed bereikbaar is voor alle bewoners van Monnickendam en nabijgelegen gebieden.

Services aangeboden door De Hoed

Als moderne huisartsenpraktijk biedt De Hoed een breed scala aan services en diensten om te voldoen aan de behoeften van hun patiënten. Enkele van de diensten die zij aanbieden, zijn:

– Algemene medische consultaties: Of u nu een kleine kwaal heeft of medische hulp nodig heeft voor een ernstiger gezondheidsprobleem, de huisartsen bij De Hoed staan klaar om u te helpen.
– Preventieve zorg en gezondheidscontroles: Het team van De Hoed is toegewijd aan het bevorderen van gezondheid en welzijn, en zij bieden regelmatige controles en screenings aan om gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen en preventieve zorg te bieden.
– Spoedeisende zorg: In geval van een medisch noodgeval kunnen patiënten terecht bij De Hoed voor spoedeisende zorg.
– Vaccinaties: De Hoed biedt vaccinaties aan volgens de richtlijnen van het RIVM en kan u adviseren over welke vaccinaties nodig zijn op basis van uw persoonlijke situatie.
– Geestelijke gezondheidszorg: Het team begrijpt dat geestelijke gezondheid net zo belangrijk is als lichamelijke gezondheid en biedt ondersteuning en behandeling voor psychische en emotionele problemen.

Openingstijden en afspraakmogelijkheden bij De Hoed

De Hoed is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Hieronder vindt u de openingstijden:

– Maandag: 08:00 – 17:00 uur
– Dinsdag: 08:00 – 17:00 uur
– Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
– Donderdag: 08:00 – 17:00 uur
– Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur

Om een afspraak te maken bij De Hoed kunt u telefonisch contact opnemen met hun praktijk. Het vriendelijke personeel helpt u graag bij het plannen van een afspraak op een geschikt tijdstip.

De geschiedenis van De Hoed

De Hoed bestaat al vele jaren en heeft een rijke geschiedenis in de gemeenschap van Monnickendam. Sinds de oprichting heeft De Hoed zich ontwikkeld en aangepast aan de veranderende behoeften van de lokale bevolking. Hun toewijding aan hoogwaardige zorg en persoonlijke service heeft hen in staat gesteld om een vertrouwde naam te worden in de medische wereld van Monnickendam.

Recensies en feedback van patiënten

De tevredenheid van patiënten is een belangrijke maatstaf voor de kwaliteit en effectiviteit van een huisartsenpraktijk. Bij De Hoed zijn ze trots op de positieve feedback die ze ontvangen van hun patiënten. Veel patiënten prijzen het vriendelijke en zorgzame personeel, evenals de professionele en deskundige benadering van de artsen.

De samenwerking tussen De Hoed en andere zorgverleners

Bij De Hoed geloven ze in de kracht van samenwerking en werken ze nauw samen met andere zorgverleners en medische professionals om de beste zorg voor hun patiënten te garanderen. Ze hebben sterke banden met ziekenhuizen, specialisten en andere zorginstellingen in de regio, waardoor ze verwijzingen en hoogwaardige samenwerkingszorg kunnen bieden.

Aanvullende informatie over De Hoed in Monnickendam

– Openingstijden De Hoed Monnickendam: De Hoed is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.
– Adres De Hoed Monnickendam: Pierenbaan 1a, Monnickendam.
– Inschrijven huisarts Monnickendam: Als u zich wilt inschrijven bij De Hoed als nieuwe patiënt, kunt u contact opnemen met hun praktijk om de benodigde informatie te verstrekken en een afspraak te maken.
– De Hoed afspraak maken: Om een afspraak te maken bij De Hoed kunt u telefonisch contact opnemen met hun praktijk.
– Geerlings huisarts: Dr. Geerlings is een van de ervaren huisartsen bij De Hoed en is betrokken bij het verlenen van medische zorg aan patiënten.
– Apotheek Monnickendam: Als u medicatie nodig heeft, kunt u gebruik maken van de apotheek die zich in de buurt van De Hoed bevindt voor het vullen van uw recepten.
– Huisarts Waterland Spijkenisse: Hoewel er mogelijk een andere huisartspraktijk met dezelfde naam is in Spijkenisse, staat De Hoed Monnickendam los van deze locatie.
– Huisarts van der Pluijm Den Bosch: Dr. van der Pluijm is geen huisarts bij De Hoed Monnickendam en heeft geen directe relatie met de praktijk.

De Hoed Monnickendam is een toegewijde huisartsenpraktijk die hoogwaardige zorg en service biedt aan de lokale gemeenschap. Of u nu een routinematige controle nodig heeft of medische hulp nodig heeft voor een specifiek gezondheidsprobleem, het ervaren team bij De Hoed staat klaar om u te helpen en te ondersteunen in uw zorgbehoeften.

FAQs:

Q: Wat zijn de openingstijden van De Hoed in Monnickendam?
A: De Hoed is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Q: Waar is De Hoed in Monnickendam gevestigd?
A: De Hoed is gevestigd aan de Pierenbaan 1a in Monnickendam.

Q: Hoe kan ik me inschrijven bij De Hoed als nieuwe patiënt?
A: Om u in te schrijven bij De Hoed kunt u contact opnemen met hun praktijk om de benodigde informatie te verstrekken en een afspraak te maken.

Q: Hoe kan ik een afspraak maken bij De Hoed?
A: Om een afspraak te maken bij De Hoed kunt u telefonisch contact opnemen met hun praktijk.

Q: Is Dr. Geerlings een huisarts bij De Hoed?
A: Ja, Dr. Geerlings is een van de ervaren huisartsen bij De Hoed en is betrokken bij het verlenen van medische zorg aan patiënten.

Q: Is er een apotheek in de buurt van De Hoed in Monnickendam?
A: Ja, er is een apotheek in de buurt van De Hoed waar u uw recepten kunt laten vullen.

Q: Heeft De Hoed in Monnickendam iets te maken met Huisarts Waterland Spijkenisse?
A: Nee, Hoewel er mogelijk een andere huisartspraktijk met dezelfde naam is in Spijkenisse, staat De Hoed Monnickendam los van deze locatie.

Q: Heeft Dr. van der Pluijm iets te maken met De Hoed in Monnickendam?
A: Nee, Dr. van der Pluijm is geen huisarts bij De Hoed Monnickendam en heeft geen directe relatie met de praktijk.

Categories: Update 34 De Hoed Monnickendam

Stoomtram Purmerend - Monnickendam - Alkmaar - Amsterdam (1915) [4K - 60fps - ingekleurd)
Stoomtram Purmerend – Monnickendam – Alkmaar – Amsterdam (1915) [4K – 60fps – ingekleurd)

Openingstijden De Hoed Monnickendam

Openingstijden de Hoed Monnickendam: Een Gids met Informatie en Veelgestelde Vragen

Introductie

In deze gids zullen we het hebben over de openingstijden van de Hoed in Monnickendam. De Hoed is een huisartsenpraktijk gelegen aan de Pierenbaan 1A in Monnickendam, Noord-Holland. We zullen gedetailleerde informatie verstrekken over de openingstijden van de Hoed en veelgestelde vragen beantwoorden die betrekking hebben op deze praktijk.

De Hoed is een belangrijke medische faciliteit in Monnickendam en biedt een breed scala aan gezondheidsdiensten aan de lokale bevolking. Of je nu een afspraak wilt maken, een vraag hebt over een specifiek gezondheidsprobleem of gewoon wilt weten wanneer de praktijk open is, deze gids zal je voorzien van alle benodigde informatie.

Openingstijden van de Hoed Monnickendam

De openingstijden van de Hoed Monnickendam kunnen variëren, afhankelijk van de dag van de week en de medische diensten die worden aangeboden. Hieronder vind je een overzicht van de gebruikelijke openingstijden.

– Maandag: 08:00 – 17:00
– Dinsdag: 08:00 – 17:00
– Woensdag: 08:00 – 17:00
– Donderdag: 08:00 – 17:00
– Vrijdag: 08:00 – 17:00

Let op: deze tijden kunnen variëren, dus het is altijd het beste om de actuele openingstijden te controleren voordat je de Hoed bezoekt. Je kunt de meest recente informatie vinden op de officiële website van Huisartsen Monnickendam[1] of door contact op te nemen met de praktijk zelf.

Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de openingstijden van de Hoed Monnickendam.

1. Is de Hoed ook ‘s avonds geopend?
Nee, op dit moment is de Hoed alleen geopend tijdens reguliere kantooruren. Als je buiten deze uren medische hulp nodig hebt, wordt geadviseerd om contact op te nemen met de huisartsenpost.

2. Zijn er lunchpauzes bij de Hoed Monnickendam?
Gewoonlijk is er bij de Hoed Monnickendam geen lunchpauze, maar het kan voorkomen dat de bezoekuren beperkt zijn. Het is altijd verstandig om vooraf te controleren of er specifieke beperkingen zijn tijdens lunchtijd.

3. Kan ik zonder afspraak terecht bij de Hoed Monnickendam?
Nee, over het algemeen wordt er gewerkt op afspraak bij de Hoed Monnickendam. Het wordt aangeraden om telefonisch contact op te nemen met de praktijk om een afspraak te maken voordat je langskomt.

4. Hoe kan ik contact opnemen met de Hoed Monnickendam?
Je kunt contact opnemen met de Hoed Monnickendam door te bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat op hun officiële website. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar het opgegeven e-mailadres.

5. Wat moet ik doen in geval van spoed buiten de openingstijden?
Als je buiten de openingstijden dringend medische hulp nodig hebt, wordt geadviseerd om contact op te nemen met de huisartsenpost. Zij zullen je verder kunnen helpen en indien nodig een bezoek regelen.

Conclusie

In deze gids hebben we gedetailleerde informatie verstrekt over de openingstijden van de Hoed in Monnickendam. We hebben ook enkele veelgestelde vragen beantwoord die verband houden met de openingstijden van deze huisartsenpraktijk. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden als je gebruik wilt maken van de diensten van de Hoed. Vergeet niet dat de openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd het beste om te controleren voordat je langsgaat.

Referenties:
[1] Huisartsen Monnickendam: Welkom – https://huisartsenmonnickendam.praktijkinfo.nl/

FAQs (Frequently Asked Questions):
1. Is de Hoed Monnickendam ‘s avonds geopend?
Nee, de Hoed Monnickendam is momenteel alleen geopend tijdens reguliere kantooruren.

2. Zijn er lunchpauzes bij de Hoed Monnickendam?
Gewoonlijk is er geen lunchpauze bij de Hoed Monnickendam, maar het kan voorkomen dat de bezoekuren beperkt zijn. Het is raadzaam om vooraf te controleren of er beperkingen zijn tijdens lunchtijd.

3. Kan ik zonder afspraak terecht bij de Hoed Monnickendam?
Nee, meestal werkt de Hoed Monnickendam op afspraak. Het wordt aanbevolen om telefonisch contact op te nemen en een afspraak te maken voordat je langskomt.

4. Hoe kan ik contact opnemen met de Hoed Monnickendam?
Je kunt contact opnemen met de Hoed Monnickendam door te bellen naar het telefoonnummer dat op hun officiële website vermeld staat. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar het opgegeven e-mailadres.

5. Wat moet ik doen in geval van spoed buiten de openingstijden?
Indien je buiten de openingstijden dringend medische hulp nodig hebt, wordt aangeraden om contact op te nemen met de huisartsenpost. Zij kunnen verdere assistentie bieden en indien nodig een bezoek regelen.

Adres De Hoed Monnickendam

Adres De Hoed Monnickendam: Uitgebreide Gids en Veelgestelde Vragen

Inleiding

Welkom bij onze uitgebreide gids over het adres De Hoed in Monnickendam. In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie verstrekken over De Hoed, waar het gevestigd is en de diensten die zij aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een huisarts, een restaurant of andere informatie over De Hoed, we hebben het hier allemaal voor je. Laten we beginnen!

Wat is Adres De Hoed Monnickendam?

Adres De Hoed Monnickendam verwijst naar het adres van De Hoed, een prominente locatie in Monnickendam, Noord-Holland. Het is een huisartsenpraktijk gevestigd aan de Pierenbaan 1a in Monnickendam. De praktijk biedt uitstekende medische diensten en is een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorginfrastructuur in de regio.

Huisartsenpraktijk De Hoed

De huisartsenpraktijk De Hoed in Monnickendam is een vertrouwde plek waar mensen terecht kunnen voor hoogwaardige medische zorg. Ze hebben een team van deskundige artsen en medisch personeel die patiënten helpen met een breed scala aan gezondheidsproblemen. De praktijk is toegewijd aan het bieden van zorg op maat en het bevorderen van het welzijn van hun patiënten.

Locatie

Zoals eerder vermeld, is De Hoed gevestigd aan de Pierenbaan 1a in Monnickendam. Het is gemakkelijk bereikbaar en ligt in de buurt van andere belangrijke voorzieningen in de stad. Of je nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer reist, je zult geen problemen ondervinden bij het vinden van deze locatie.

Diensten

De Hoed biedt een breed scala aan medische diensten aan haar patiënten. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die beschikbaar zijn:

1. Algemene gezondheidszorg: De huisartsenpraktijk biedt eerstelijnsgezondheidszorg aan patiënten van alle leeftijden. Of je nu last hebt van een verkoudheid, een blessure hebt opgelopen of andere medische zorgen hebt, De Hoed staat klaar om je te helpen.

2. Preventieve zorg: Naast het behandelen van bestaande aandoeningen, zet De Hoed zich ook in voor preventieve zorg. Ze bieden regelmatige controles en screenings aan om mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen.

3. Chronische ziektebeheer: De Hoed ondersteunt ook patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, hypertensie en astma. Ze werken nauw samen met hun patiënten om een geïndividualiseerd behandelplan op te stellen en hen te helpen hun gezondheid te beheren.

4. Vaccinaties: De praktijk biedt verschillende vaccinaties aan, waaronder de jaarlijkse griepprik en andere essentiële vaccins. Ze zorgen ervoor dat patiënten up-to-date blijven met hun immunisatieschema’s om het risico op infectieziekten te verminderen.

Overige Informatie over De Hoed Monnickendam

Naast de huisartsenpraktijk zijn er andere entiteiten die geassocieerd worden met het adres De Hoed in Monnickendam. Hier zijn enkele van die entiteiten en hun diensten:

1. Restaurant Zwarthoed: Dit restaurant bevindt zich ook op het adres De Hoed in Monnickendam. Het biedt een sfeervolle ambiance en een uitgebreid menu met heerlijke gerechten voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

2. Diëtheek: De Diëtheek is gevestigd op Pierenbaan 1a en biedt voedingsadvies en begeleiding aan patiënten met specifieke dieetbehoeften. Ze werken samen met huisartsenpraktijken om gepersonaliseerde dieetplannen te bieden en mensen te helpen een gezonde levensstijl te behouden.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik een afspraak maken bij De Hoed Monnickendam?

Om een afspraak te maken bij De Hoed kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het telefoonnummer en andere contactgegevens zijn te vinden op de website van Huisartsen Monnickendam. Daar vind je ook informatie over de openingstijden en andere belangrijke details.

2. Accepteert De Hoed nieuwe patiënten?

Ja, De Hoed neemt nieuwe patiënten aan. Als je op zoek bent naar een nieuwe huisarts in de regio Monnickendam, kun je contact opnemen met de praktijk om te informeren naar de beschikbaarheid en het registratieproces.

3. Biedt De Hoed spoedzorg aan?

Ja, De Hoed biedt spoedzorg aan voor dringende medische situaties. Als je een spoedeisende medische aandoening hebt, bel dan direct het noodnummer 112 of neem contact op met De Hoed voor aanvullende instructies.

Conclusie

Adres De Hoed Monnickendam is een belangrijke locatie in de regio, waar de huisartsenpraktijk De Hoed en andere nuttige voorzieningen zijn gevestigd. Het is een centrum voor hoogwaardige medische zorg en biedt een breed scala aan diensten aan patiënten van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een huisarts, op zoek bent naar een restaurant of voedingsadvies nodig hebt, De Hoed heeft het allemaal te bieden. Neem contact op met De Hoed voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Referenties:
– Huisartsen Monnickendam: Welkom. Geraadpleegd via https://huisartsenmonnickendam.praktijkinfo.nl/
– DE HOED – Pierenbaan 1a, Monnickendam, Noord-. Geraadpleegd via https://www.yelp.com/biz/de-hoed-monnickendam
– Restaurant Zwarthoed | Sfeervolle ambiance in Monnickendam. Geraadpleegd via https://www.restaurantzwarthoed.nl/
– Monnickendam: Pierebaan 1A. Geraadpleegd via https://dietheek.nl/monnickendam-pierebaan-1a
– Huisartsenpraktijk de hoed Monnickendam. Geraadpleegd via https://www.telefoonboek.nl/zoeken/huisartsenpraktijk-de-hoed/monnickendam/
– Constructie artsenpraktijk “de Hoed”. Geraadpleegd via https://w3architecten.nl/projecten/artsenpraktijk-de-hoed/

Update 50 de hoed monnickendam

See more here: thammymat.org

Learn more about the topic de hoed monnickendam.

See more: https://thammymat.org/atletiek blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *