Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Bel Je Iemand In Teams: De Eenvoudige Handleiding

Hoe Bel Je Iemand In Teams: De Eenvoudige Handleiding

Iemand voor de eerste keer (video)bellen in Microsoft Teams

Hoe Bel Je Iemand In Teams: De Eenvoudige Handleiding

Iemand Voor De Eerste Keer (Video)Bellen In Microsoft Teams

Keywords searched by users: hoe bel je iemand in teams bellen via teams met externen, bellen met teams naar vaste lijn, bellen via teams handleiding, bellen via teams kosten, iemand toevoegen aan teams gesprek, telefoonnummer bellen met teams, bellen via teams mobiele telefoon, iemand toevoegen aan teams vergadering

Hoe bel je iemand in Teams? Een complete handleiding

1. Een gesprek starten vanuit een chat

Microsoft Teams biedt gebruikers de mogelijkheid om naadloos te schakelen tussen chatten en bellen. Volg deze stappen om een persoon te bellen vanuit een chatgesprek:

 1. Open de Teams-applicatie en navigeer naar het chatgesprek met de persoon die je wilt bellen.
 2. Klik bovenaan het chatvenster op het telefoonpictogram. Hiermee start je het belproces.
 3. Er verschijnt een nieuw venster waarin je kunt beslissen of je wilt audio- of video-oproepen wilt starten.
 4. Selecteer de gewenste optie en klik op de knop ‘Bellen’ om het gesprek te starten.

Opmerking: Zorg ervoor dat je toegang hebt tot een microfoon en een camera als je een video-oproep wilt starten.

2. Bellen in Microsoft Teams

Er zijn verschillende manieren waarop je iemand kunt bellen in Microsoft Teams. Hier zijn enkele handige instructies voor de meest gebruikte belfuncties:

2.1 Individuele oproepen

Volg deze stappen om een individuele oproep te starten:

 1. Open de Teams-applicatie.
 2. Klik in het linkerdeelvenster op ‘Oproepen’.
 3. Klik op het telefoonpictogram bovenaan het venster.
 4. Typ het telefoonnummer of de naam van de persoon die je wilt bellen.
 5. Selecteer de persoon in de lijst met zoekresultaten en klik op ‘Bellen’.

2.2 Groepsgesprekken

Om een groepsgesprek te starten, volg je dezelfde stappen als bij individuele oproepen, maar in plaats van één naam of nummer in te voeren, typ je de namen van de personen die je wilt toevoegen aan het gesprek.

Daarnaast biedt Microsoft Teams ook de mogelijkheid om gratis te bellen naar andere Teams-gebruikers. Deze functionaliteit is uitermate handig voor zakelijke communicatie.

3. Problemen met uitgaande oproepen oplossen

Het is mogelijk dat je enkele problemen ondervindt bij het maken van uitgaande oproepen in Microsoft Teams. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en oplossingen:

3.1 Geen beltoon

Controleer of je luidsprekers of hoofdtelefoon zijn aangesloten en goed werken. Zorg er ook voor dat het volume op een acceptabel niveau staat.

3.2 Oproepen naar vaste lijnen

Als je problemen hebt met het bellen naar vaste lijnen, controleer dan of je over voldoende beltegoed of een abonnement beschikt. Neem contact op met je telefoonprovider voor meer informatie.

4. Hoe werkt Microsoft Teams Telefonie

Microsoft Teams Telefonie is een krachtige functie waarmee gebruikers oproepen kunnen plaatsen en ontvangen via de Teams-applicatie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken:

4.1 Oproepen plegen en ontvangen

Met Microsoft Teams Telefonie kun je direct vanuit de applicatie oproepen plegen naar andere Teams-gebruikers en telefoonnummers. Je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden en beheren.

4.2 Geavanceerde functies

Teams Telefonie biedt geavanceerde functies zoals inkomende gespreksroutering, voicemail, belgroepen en wachtmuziek. Deze functies zijn ideaal voor zakelijke communicatie.

5. Inbellen bij een vergadering in Teams

Als je geen toegang hebt tot een internetverbinding, kun je toch deelnemen aan vergaderingen in Microsoft Teams door in te bellen. Volg deze stappen:

 1. Open de uitnodiging voor de Teams-vergadering.
 2. Bel het inbelnummer dat wordt vermeld in de uitnodiging.
 3. Voer de conferentie-ID in die ook in de uitnodiging wordt vermeld.
 4. Wacht tot je bent toegelaten tot de vergadering en voeg eventueel je naam toe.

6. Eerste dingen die je moet weten over gesprekken in Microsoft Teams

Als je nieuw bent met Microsoft Teams, zijn hier enkele belangrijke dingen om te weten over gesprekken:

6.1 Belabonnementen

Als je een belabonnement hebt, kun je met Teams bellen naar vaste en mobiele nummers over de hele wereld.

6.2 Iedereen bellen vanuit Teams

Met Teams kun je iedereen bellen, zelfs als ze de applicatie niet hebben geïnstalleerd. Je kunt bellen naar zowel interne als externe contacten.

FAQs

Q: Kan ik via Teams bellen met externe gebruikers?

A: Ja, je kunt via Teams bellen met externe gebruikers. Teams biedt de mogelijkheid om oproepen te plaatsen naar zowel interne als externe contacten.

Q: Kan ik met Teams bellen naar een vaste lijn?

A: Ja, met Microsoft Teams kun je bellen naar zowel vaste als mobiele telefoonnummers. Zorg ervoor dat je over voldoende beltegoed of een abonnement beschikt.

Q: Is er een handleiding voor bellen via Teams?

A: Ja, Microsoft biedt een uitgebreide handleiding voor het bellen via Teams. Je kunt meer informatie vinden op de officiële Microsoft-documentatie.

Q: Zijn er kosten verbonden aan bellen via Teams?

A: De kosten voor het bellen via Teams zijn afhankelijk van je belabonnement en de bestemming van de oproep. Neem contact op met je telefoonprovider voor meer informatie.

Q: Hoe kan ik iemand toevoegen aan een Teams-gesprek?

A: Tijdens een Teams-gesprek kun je eenvoudig personen toevoegen door op het ‘+’-pictogram te klikken en hun naam of e-mailadres in te voeren. Ze ontvangen dan een uitnodiging om deel te nemen aan het gesprek.

Q: Kan ik een telefoonnummer bellen met Teams?

A: Ja, je kunt een telefoonnummer bellen met Teams. Voer eenvoudig het nummer in dat je wilt bellen in het zoekvak bovenaan de Teams-applicatie.

Q: Kan ik via Teams bellen met mijn mobiele telefoon?

A: Ja, je kunt via Teams bellen met je mobiele telefoon. Installeer gewoon de Teams-app op je mobiele apparaat en log in met je Teams-account.

Q: Hoe kan ik iemand toevoegen aan een Teams-vergadering?

A: Om iemand aan een Teams-vergadering toe te voegen, open je de vergadering en klik je op de knop ‘Personen toevoegen’. Voer vervolgens de naam of het e-mailadres van de persoon in en stuur een uitnodiging.

Categories: Ontdekken 18 Hoe Bel Je Iemand In Teams

Iemand voor de eerste keer (video)bellen in Microsoft Teams
Iemand voor de eerste keer (video)bellen in Microsoft Teams

Tik bovenaan de chat om een Video. – of Audio – -gesprek te starten. Als u het gesprek start vanuit een groepschat, wordt u gevraagd om te bevestigen dat u iedereen in de groep wilt bellen.Sommige gebruikers kunnen niet bellen

Als de verbinding tussen de Teams-client en de SBC correct werkt, maar sommige gebruikers geen oproepen kunnen doen, kan het probleem worden veroorzaakt door onjuiste instellingen of onjuiste inrichting van deze gebruikers.Hoe gebruik je Microsoft Teams Telefonie

In de Microsoft Teams applicatie zit een knop “oproepen”, waar een telefoonnummer ingetoetst kan worden. Vervolgens kun je met een aangesloten headset direct een oproep maken. Via de mobiele Microsoft Teams app is het ook mogelijk om oproepen te plegen en op te nemen.

U kunt oproepen starten vanuit een-op-een- of groepschats:
 1. Tik in de gesprekslijst in de kop op nieuw gesprek en voer een naam of namen in.
 2. Tik vanuit een gesprek op Video-oproep of Audio-oproep . De persoon naar wie u belt, kan antwoorden vanuit zijn/haar bureaublad-app of mobiele app.

Hoe Kan Ik Iemand Bellen In Teams?

Om iemand te bellen in Teams, tik je bovenaan de chat om een video- of audiogesprek te starten. Als je het gesprek start vanuit een groepschat, wordt je gevraagd om te bevestigen dat je iedereen in de groep wilt bellen. Teams biedt de mogelijkheid om zowel video- als audio-oproepen te maken, zodat je flexibel kunt communiceren met je contacten.

Waarom Kan Ik Niet Bellen In Teams?

Sommige gebruikers kunnen niet bellen in Teams vanwege mogelijke problemen met hun instellingen of configuratie. Hoewel de verbinding tussen de Teams-client en de SBC correct werkt, kunnen bepaalde gebruikers geen oproepen doen. Om dit probleem op te lossen, is het van belang om de instellingen en configuratie van deze gebruikers te controleren en eventueel aan te passen. Dit kan resulteren in het verhelpen van het probleem en het mogelijk maken van bellen in Teams. De datum waarop dit is gecontroleerd was 29 maart 2023.

Hoe Werkt Teams Telefonie?

Hoe werkt Teams telefonie?

Om Microsoft Teams telefonie te gebruiken, kun je de knop “oproepen” in de applicatie gebruiken en een telefoonnummer invoeren. Je kunt direct een oproep maken met een aangesloten headset. Daarnaast kun je ook oproepen plegen en opnemen via de mobiele Microsoft Teams app. Deze functionaliteit is beschikbaar sinds 9 februari 2022.

Hoe Iemand Inbellen In Teams?

Hoe kan iemand inbellen in Teams? In plaats van online deel te nemen aan een vergadering, is het ook mogelijk om met een telefoon in te bellen. Om het telefoonnummer te vinden, tikt u op de vergadering of de aankondiging van de vergadering en selecteert u ‘Details weergeven’. Daar verschijnt een telefoonnummer dat u kunt gebruiken om in te bellen.

Kan Je Iedereen Bellen Vanuit Teams?

Als u een belabonnement hebt ingeschakeld, kunt u iedereen bellen vanuit Teams. Dit betekent dat u zowel interne als externe contacten kunt bellen, inclusief collega’s, klanten en andere mensen buiten uw organisatie. Teams stelt u in staat om naadloos te communiceren met een breed scala aan mensen, met behulp van uw belabonnement. Dit betekent dat u geen aparte telefoon of telefoonlijn nodig hebt om te telefoneren vanuit Teams. Met Teams kunt u gesprekken voeren en verbinding maken met anderen, ongeacht of ze ook Teams gebruiken.

Verzamelen 32 hoe bel je iemand in teams

Eerste Dingen Die U Moet Weten Over Gesprekken In Microsoft Teams - Microsoft Ondersteuning
Eerste Dingen Die U Moet Weten Over Gesprekken In Microsoft Teams – Microsoft Ondersteuning
Externen Direct Bellen In Microsoft Teams Via E-Mailadres - Youtube
Externen Direct Bellen In Microsoft Teams Via E-Mailadres – Youtube
(Video)Bellen In Microsoft Teams Met Iemand Die Je Al Eerder Hebt Gesproken - Youtube
(Video)Bellen In Microsoft Teams Met Iemand Die Je Al Eerder Hebt Gesproken – Youtube
Gesprekken Doorschakelen, Oproepgroepen En Gelijktijdig Bellen In Microsoft Teams - Microsoft Ondersteuning
Gesprekken Doorschakelen, Oproepgroepen En Gelijktijdig Bellen In Microsoft Teams – Microsoft Ondersteuning
Gesprekken Doorschakelen, Oproepgroepen En Gelijktijdig Bellen In Microsoft Teams - Microsoft Ondersteuning
Gesprekken Doorschakelen, Oproepgroepen En Gelijktijdig Bellen In Microsoft Teams – Microsoft Ondersteuning
Iemand Voor De Eerste Keer (Video)Bellen In Microsoft Teams - Youtube
Iemand Voor De Eerste Keer (Video)Bellen In Microsoft Teams – Youtube
Iemand Inbellen Tijdens Je Vergadering In Microsoft Teams - Youtube
Iemand Inbellen Tijdens Je Vergadering In Microsoft Teams – Youtube

See more here: thammymat.org

Learn more about the topic hoe bel je iemand in teams.

See more: thammymat.org/atletiek

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *