Chuyển tới nội dung
Trang chủ » La Vie Est Belle Reclame: De Franse Magie In Een Betoverende Campagne

La Vie Est Belle Reclame: De Franse Magie In Een Betoverende Campagne

New La vie est belle expression with Julia Roberts Lancome - Music by Charlie Nguyen Kim

La Vie Est Belle Reclame: De Franse Magie In Een Betoverende Campagne

New La Vie Est Belle Expression With Julia Roberts Lancome – Music By Charlie Nguyen Kim

Keywords searched by users: la vie est belle reclame nouvelle pub la vie est belle 2023, musique pub la vie est belle 2023, la vie est belle lancôme 100ml, pub la vie est belle actrice, pub la vie est belle iris absolu, la vie est belle parfum, parfum la vie est belle 100ml prix, la vie est belle lancôme 2012

Wat is de betekenis van ‘la vie est belle’?

‘La vie est belle’ is een populaire reclame-uiting die oorspronkelijk afkomstig is uit Frankrijk. Het is een Franse uitdrukking die letterlijk vertaald betekent: ‘het leven is mooi’. Deze uitspraak geeft het idee weer dat het leven vol schoonheid, vreugde en positiviteit is. Het wordt vaak gebruikt als een positieve mantra om te herinneren aan het genieten van de kleine en mooie dingen in het leven.

De uitdrukking ‘la vie est belle’ is ook bekend geworden door de gelijknamige reclames van het merk Lancôme. Deze reclames staan bekend om hun inspirerende boodschap en prachtige beelden, die de schoonheid en het geluk van het leven benadrukken.

De geschiedenis van ‘la vie est belle’ reclame

De ‘la vie est belle’ reclame is in 2012 gelanceerd door het Franse cosmeticamerk Lancôme. De reclamecampagne werd al snel een groot succes en werd wereldwijd bekend. Het werd gecreëerd door de befaamde filmregisseur Tarsem Singh en werd al snel bekroond als een van de meest inspirerende en visueel verbluffende reclamecampagnes ooit.

De reclamecampagne van ‘la vie est belle’ was gebaseerd op het idee van positiviteit, schoonheid en geluk. Het toonde verschillende mensen die genoten van de mooie momenten in het leven, omringd door een prachtige omgeving. De boodschap was dat het leven mooi is en dat iedereen in staat is om van het leven te genieten, ongeacht de omstandigheden.

De boodschap achter de ‘la vie est belle’ reclame

De ‘la vie est belle’ reclame heeft verschillende boodschappen die het wil overbrengen. Allereerst wil het mensen eraan herinneren dat het leven mooi is en dat er altijd wel iets is om dankbaar voor te zijn. Het moedigt mensen aan om te genieten van de kleine momenten en de schoonheid om hen heen.

Daarnaast wil de reclame mensen inspireren om positief en optimistisch te blijven, zelfs in moeilijke tijden. Het benadrukt het belang van een positieve mindset en het vermogen om het beste uit het leven te halen.

Ten slotte probeert de reclame ook de boodschap over te brengen dat Lancôme een merk is dat schoonheid en geluk bevordert. Het wil mensen aanmoedigen om hun producten te gebruiken en zo een vleugje luxe, schoonheid en geluk toe te voegen aan hun dagelijkse leven.

De impact van de ‘la vie est belle’ reclame

De ‘la vie est belle’ reclame heeft een enorme impact gehad op de beauty-industrie en het merk Lancôme. Het heeft bijgedragen aan de bekendheid van Lancôme en heeft hen geholpen een positief imago op te bouwen rond hun merk en producten.

De reclame heeft ook invloed gehad op het publiek, dat zich geïnspireerd en aangesproken voelde door de boodschap. Veel mensen worden herinnerd aan het belang van het genieten van het leven en het vinden van geluk, zelfs in de kleinste dingen.

Daarnaast heeft de reclame ook invloed gehad op andere adverteerders, die hebben geprobeerd om vergelijkbare boodschappen van positiviteit en schoonheid over te brengen in hun eigen reclamecampagnes.

De populariteit en bekendheid van de ‘la vie est belle’ reclame

De ‘la vie est belle’ reclame van Lancôme is uitgegroeid tot een van de meest populaire en bekende reclamecampagnes in de beauty-industrie. Het werd al snel een iconische uiting die mensen wereldwijd herkennen.

De populariteit en bekendheid van de reclame hebben Lancôme geholpen om de verkoop van hun producten te verhogen. De reclame heeft een grote impact gehad op consumenten, die zich aangetrokken voelden tot het merk en hun producten.

Daarnaast heeft de reclame ook geleid tot een groeiende populariteit van de uitdrukking ‘la vie est belle’ zelf. Mensen gebruiken deze uitspraak nu vaak als een inspirerende mantra in hun dagelijks leven.

Het merk en product achter de ‘la vie est belle’ reclame

De ‘la vie est belle’ reclame is gekoppeld aan het merk Lancôme en hun parfum met dezelfde naam. Lancôme is een prestigieus Frans cosmeticamerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging, make-up en parfum.

Het parfum ‘La Vie Est Belle’ van Lancôme is een van hun meest populaire en bekende producten. Het staat bekend om zijn zoete en bloemige geur, die het gevoel van geluk en schoonheid oproept. Het parfum biedt een luxueuze ervaring en wordt vaak geassocieerd met elegantie en vrouwelijkheid.

Lancôme heeft verschillende varianten van ‘La Vie Est Belle’ uitgebracht, zoals ‘La Vie Est Belle Iris Absolu’ en ‘La Vie Est Belle Intense’. Elk van deze varianten heeft zijn eigen unieke geur en karakter, maar ze dragen allemaal de boodschap van positiviteit en schoonheid uit.

Recensies en ervaringen van consumenten met ‘la vie est belle’

De recensies en ervaringen van consumenten met ‘La Vie Est Belle’ parfum van Lancôme zijn over het algemeen positief. Veel mensen prijzen de geur van het parfum en vinden het langdurig en luxueus.

Sommige consumenten vinden echter dat het parfum te zoet en zwaar kan zijn, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Het is belangrijk om te onthouden dat geursubjectief is en dat wat de ene persoon lekker vindt, mogelijk minder aantrekkelijk kan zijn voor een ander.

Ondanks enkele gemengde beoordelingen, blijft ‘La Vie Est Belle’ parfum een ​​populair en geliefd product onder veel consumenten.

Hoe kun je zelf de ‘la vie est belle’ sfeer creëren?

Als je de positieve en mooie sfeer van ‘la vie est belle’ wilt creëren in je eigen leven, zijn er verschillende manieren om dit te doen:

1. Wees dankbaar: Denk elke dag bewust aan dingen waar je dankbaar voor bent. Dit kan variëren van kleine momenten tot grotere prestaties. Het herinneren van de goede dingen in je leven zal je helpen de schoonheid ervan te waarderen.

2. Geniet van de kleine dingen: Probeer te genieten van de kleine momenten en plezier te halen uit het alledaagse. Dit kan variëren van een kopje koffie in de ochtend tot een wandeling in de natuur. Door deze momenten bewust te ervaren, kun je meer vreugde in je leven brengen.

3. Wees vriendelijk voor anderen: Behandel anderen met vriendelijkheid en medeleven. Dit zal niet alleen hun dag beter maken, maar ook jouw eigen geluksgevoel vergroten.

4. Creëer een positieve omgeving: Omring jezelf met positieve mensen, inspirerende boeken en muziek die je vrolijk maakt. Dit zal je helpen een positieve mindset te behouden.

5. Zorg goed voor jezelf: Besteed aandacht aan self-care en doe dingen waar je van geniet. Dit kan variëren van sporten tot relaxen met een goed boek. Het nemen van tijd voor jezelf zal je helpen je beter te voelen en meer van het leven te genieten.

Nouvelle Pub La Vie Est Belle 2023, Musique Pub La Vie Est Belle 2023, La Vie Est Belle Lancôme 100ml, Pub La Vie Est Belle Actrice, Pub La Vie Est Belle Iris Absolu, La Vie Est Belle Parfum, Parfum La Vie Est Belle 100ml Prix, La Vie Est Belle Lancôme 2012

Informatiebronnen:
– La Vie Est Belle: [link naar bron 1]
– Perfume La Vie Est Belle – Lancôme: [link naar bron 2]

Categories: Details 39 La Vie Est Belle Reclame

New La vie est belle expression with Julia Roberts Lancome - Music by Charlie Nguyen Kim
New La vie est belle expression with Julia Roberts Lancome – Music by Charlie Nguyen Kim

Nouvelle Pub La Vie Est Belle 2023

Nouvelle Pub La Vie Est Belle 2023: Een Diepgaande Gids

Inleiding

Met de lancering van de nieuwe pub voor La Vie Est Belle in 2023 brengt Lancôme een frisse en opwindende campagne naar voren voor hun iconische parfum. Deze publicatie zal diepgaand ingaan op deze nieuwe pub en alle relevante informatie geven die je nodig hebt om alles te begrijpen over La Vie Est Belle en hoe de 2023 pub het merk naar nieuwe hoogtes brengt. Bovendien zullen we ook een FAQ-sectie aan het einde toevoegen om eventuele vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt.

Wat is La Vie Est Belle?

La Vie Est Belle is een parfumlijn van het wereldberoemde merk Lancôme. Het werd oorspronkelijk gelanceerd in 2012 en heeft sindsdien een enorme populariteit verworven onder parfumliefhebbers over de hele wereld. Het parfum wordt geprezen om zijn heerlijke geur en luxe uitstraling.

Het parfum belichaamt de filosofie van Lancôme dat het leven mooi is. Het wil een boodschap van positiviteit, vrijheid en geluk overbrengen. De geurcombinatie van La Vie Est Belle is uniek en bevat noten van iris, patchouli en delicate gourmands.

La Vie Est Belle is erin geslaagd een iconische status te verwerven en is uitgegroeid tot een van de meest geliefde parfums ter wereld. Het heeft talloze prijzen gewonnen en is een favoriet geworden onder beroemdheden en gewone mensen.

Nouvelle Pub La Vie Est Belle 2023

Met de komst van 2023 heeft Lancôme besloten om een nieuwe pub te lanceren voor La Vie Est Belle. Deze pub belooft een frisse benadering en een nieuwe kijk op het merk. Het doel is om de populariteit van het parfum verder te vergroten en nieuwe doelgroepen aan te spreken.

Hoewel er beperkte informatie beschikbaar is over de details van de nieuwe pub, kunnen we speculeren dat Lancôme zal proberen om het authentieke gevoel van La Vie Est Belle te behouden, terwijl ze ook innovatief en modern zijn. Het merk heeft altijd een sterke esthetiek gehad, en we kunnen verwachten dat de nieuwe pub dit zal voortzetten.

Lancôme heeft in het verleden samengewerkt met gerenommeerde regisseurs, fotografen en creatieve teams om hun campagnes tot leven te brengen. Het is waarschijnlijk dat ze voor de nouvelle pub La Vie Est Belle 2023 opnieuw zullen samenwerken met talenten uit de industrie om een visueel verbluffende en emotioneel meeslepende ervaring te creëren.

Wat kunnen we verwachten van La Vie Est Belle in 2023?

Hoewel er geen concrete details beschikbaar zijn over de nieuwe pub La Vie Est Belle 2023, kunnen we ervan uitgaan dat Lancôme zal proberen om hun merk verder te laten groeien en te innoveren. Het is mogelijk dat het merk nieuwe geurvariaties zal introduceren of zelfs nieuwe producten zal ontwikkelen die aansluiten bij de esthetiek en waarden van La Vie Est Belle.

Daarnaast kan de nouvelle pub dienen als een platform om verschillende gemeenschappen aan te spreken en het bereik van Lancôme uit te breiden naar nieuwe markten over de hele wereld. Met een steeds groeiende concurrentie in de parfumindustrie is het belangrijk voor een merk als La Vie Est Belle om relevant en aantrekkelijk te blijven voor een breed publiek.

FAQ’s

1. Waar kan ik de nouvelle pub La Vie Est Belle 2023 bekijken?
– Zodra de pub is gelanceerd, zal deze hoogstwaarschijnlijk beschikbaar zijn op de officiële website van Lancôme en op hun sociale mediakanalen. Houd deze kanalen in de gaten voor updates.

2. Zal de nieuwe pub de originele geur van La Vie Est Belle behouden?
– Hoewel we geen gedetailleerde informatie hebben over de nieuwe pub, is het waarschijnlijk dat Lancôme de kenmerkende geur van La Vie Est Belle zal behouden, aangezien dit een belangrijk kenmerk is van het merk.

3. Wanneer wordt de nouvelle pub La Vie Est Belle 2023 gelanceerd?
– De exacte lanceringsdatum van de nieuwe pub is op dit moment niet bekend, maar we kunnen ervan uitgaan dat Lancôme deze zal aankondigen zodra alles gereed is. Blijf op de hoogte van de officiële kanalen van Lancôme.

4. Zullen er nieuwe producten worden gelanceerd naast de pub?
– Er zijn geen bevestigde details over nieuwe productlanceringen in combinatie met de nouvelle pub La Vie Est Belle 2023. Het is echter mogelijk dat Lancôme deze gelegenheid aangrijpt om nieuwe producten te introduceren die aansluiten bij de campagne.

Conclusie

Met de lancering van de nouvelle pub La Vie Est Belle 2023 komt Lancôme met een opwindende nieuwe campagne om hun iconische parfum naar nieuwe hoogten te brengen. Hoewel er beperkte informatie beschikbaar is over de details van de pub, kunnen we verwachten dat Lancôme trouw blijft aan de essentie en waarden van La Vie Est Belle, terwijl ze ook vernieuwend zijn.

Als een van de meest geliefde parfums ter wereld heeft La Vie Est Belle een grote schare trouwe fans. Met de nouvelle pub en mogelijke productlanceringen zal het merk zijn invloed waarschijnlijk verder vergroten en nieuwe markten aanspreken. Blijf op de hoogte van de officiële kanalen van Lancôme voor meer informatie en de lancering van de nieuwe pub.

Musique Pub La Vie Est Belle 2023

Titel: Musique Pub La Vie est Belle 2023 – Een diepgaande gids en gedetailleerde informatie

Introductie:

Musique Pub La Vie est Belle 2023 is een veelbesproken onderwerp in de muziekindustrie. Dit artikel zal een uitgebreide gids bieden over dit onderwerp en gedetailleerde informatie verstrekken over de betekenis, achtergrond en de impact van deze muziek op het merk La Vie est Belle.

Wat is Musique Pub La Vie est Belle 2023?

Musique Pub La Vie est Belle 2023 is de soundtrack die wordt gebruikt in reclamecampagnes voor het merk La Vie est Belle in het jaar 2023. Het is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van het merk en heeft tot doel de merkidentiteit en boodschap over te brengen naar het publiek. Deze muziek wordt ingezet om de emoties en waarden van La Vie est Belle te versterken en een blijvende indruk te maken op de luisteraars.

Achtergrond van La Vie est Belle:

La Vie est Belle is een bekend merk in de parfumindustrie, dat eigendom is van het prestigieuze merk Lancôme. Het werd in 2012 gelanceerd en heeft sindsdien een grote populariteit verworven vanwege zijn unieke geur en luxueuze uitstraling. La Vie est Belle staat voor de schoonheid van het leven en de viering van geluk en vreugde.

De impact van Musique Pub La Vie est Belle 2023:

De muziek die wordt gebruikt in reclamecampagnes heeft een aanzienlijke impact op het merk La Vie est Belle. Het creëert een sfeer en versterkt de emoties die worden geassocieerd met het parfum. Door de juiste muziek te selecteren, kan het merk zijn boodschap effectief overbrengen en een blijvende indruk maken op het publiek.

Musique Pub La Vie est Belle 2023 wordt zorgvuldig gekozen om de waarden van het merk te weerspiegelen. Het kan zowel een melodieus en ontroerend nummer zijn als een upbeat en energiek nummer, afhankelijk van de specifieke reclamecampagne en het doel dat het merk wil bereiken. De juiste muziek kan het vermogen hebben om herinneringen en emoties bij de luisteraars op te roepen, waardoor een sterkere band met het merk wordt opgebouwd.

FAQ:

1. Welke track wordt gebruikt in Musique Pub La Vie est Belle 2023?
– De track die wordt gebruikt in Musique Pub La Vie est Belle 2023 kan variëren afhankelijk van de specifieke reclamecampagne. Lancôme is bekend om het selecteren van bekende en meeslepende nummers die de waarden en boodschap van La Vie est Belle versterken.

2. Waar kan ik de officiële reclamecampagne van Musique Pub La Vie est Belle 2023 bekijken?
– De officiële reclamecampagne van Musique Pub La Vie est Belle 2023 kan worden bekeken op de officiële website van La Vie est Belle of op televisie en sociale mediaplatforms waar het merk actief is.

3. Wat is de betekenis achter La Vie est Belle?
– La Vie est Belle betekent “het leven is mooi” in het Frans. Het merk symboliseert het vieren van geluk, vreugde en de schoonheid van het leven. Het parfum staat bekend om zijn heerlijke geur die positieve emoties oproept.

4. Heeft Musique Pub La Vie est Belle 2023 invloed op de verkoop van het La Vie est Belle-parfum?
– Musique Pub La Vie est Belle 2023 speelt zeker een rol bij het beïnvloeden van de koopbeslissingen van consumenten. De juiste muziekkeuze kan een krachtige emotionele connectie creëren en het merk La Vie est Belle in de gedachten van consumenten verankeren, wat leidt tot een toename van de verkoop.

Conclusie:

Musique Pub La Vie est Belle 2023 is een essentieel onderdeel van de merkidentiteit van La Vie est Belle. Door zorgvuldig de juiste muziek te selecteren, kan het merk de boodschap van geluk, vreugde en de schoonheid van het leven effectief overbrengen naar het publiek. De impact van Musique Pub La Vie est Belle 2023 op de verkoop en merkbekendheid is significant. Het is een krachtig marketinginstrument dat de emoties van de consumenten kan beïnvloeden en hen kan verbinden met het merk op een dieper niveau.

La Vie Est Belle Lancôme 100Ml

La Vie Est Belle Lancôme 100ml: Een Gids en Informatie

La Vie Est Belle is een iconisch parfum van het luxe merk Lancôme. Met zijn verleidelijke geur en elegante uitstraling is het een favoriet geworden onder veel parfumliefhebbers. In deze gids zullen we dieper ingaan op La Vie Est Belle Lancôme 100ml, waarbij we gedetailleerde informatie verstrekken en specifieke concepten uitleggen. Als je graag meer wilt weten over dit populaire parfum, ben je hier aan het juiste adres. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over La Vie Est Belle Lancôme 100ml.

Wat is La Vie Est Belle Lancôme 100ml?

La Vie Est Belle Lancôme 100ml is een parfum voor dames dat werd gelanceerd in 2012. Het werd al snel een groot succes en werd geprezen om zijn unieke geur en elegante fles. Het parfum is ontworpen door de gerenommeerde parfumeurs Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo, die de perfecte balans tussen zoet en bloemig wisten te creëren.

De geur van La Vie Est Belle Lancôme 100ml begint met topnoten van zwarte bes en peer, die een fruitige en verfrissende opening creëren. Vervolgens komen de hartnoten van iris, jasmijn en oranjebloesem naar voren, die het parfum zijn bloemige karakter geven. Ten slotte worden de basisnoten van patchouli, praline en vanille vrijgegeven, wat zorgt voor een warme en sensuele afronding.

Wat maakt La Vie Est Belle Lancôme 100ml bijzonder?

Er zijn verschillende aspecten die La Vie Est Belle Lancôme 100ml bijzonder maken en het onderscheiden van andere parfums. Ten eerste is het de unieke combinatie van zoete en bloemige noten die het parfum een onderscheidende geur geven. De toevoeging van de pralinebasisnoot voegt een heerlijke zoetheid toe die zorgt voor een verslavende kwaliteit.

Daarnaast speelt de elegante en luxueuze uitstraling van de fles ook een grote rol in de populariteit van La Vie Est Belle Lancôme 100ml. De fles is vakkundig ontworpen met een evenwichtige vorm en een glinsterend, roze lint dat eromheen is gewikkeld. De combinatie van de verleidelijke geur en het aantrekkelijke uiterlijk maakt het parfum een must-have voor velen.

Hoe draag je La Vie Est Belle Lancôme 100ml?

Om optimaal van La Vie Est Belle Lancôme 100ml te kunnen genieten, is het belangrijk om te weten hoe je het parfum moet dragen. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je La Vie Est Belle-ervaring te halen:

1. Spuit het parfum op de juiste plaatsen: Breng het parfum aan op de pulsatiepunten van je lichaam, zoals je polsen, nek en achter je oren. Deze warmere plekken helpen de geur langer te laten meegaan.

2. Vermijd wrijven: Wrijf niet over de geur nadat je het hebt aangebracht, omdat dit de geurmoleculen kan breken en de intensiteit kan verminderen. Laat het parfum opdrogen op je huid en ontwikkel zich natuurlijk.

3. Laagjes aanbrengen: Je kunt ook verschillende La Vie Est Belle-producten gebruiken om een gelaagde geur op te bouwen. Gebruik bijvoorbeeld de bijbehorende bodylotion of douchegel voordat je het parfum aanbrengt om de geur te versterken en langer te laten meegaan.

FAQ’s over La Vie Est Belle Lancôme 100ml

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over La Vie Est Belle Lancôme 100ml:

1. Hoelang blijft La Vie Est Belle Lancôme 100ml op de huid?

La Vie Est Belle Lancôme 100ml heeft een goede houdbaarheid en kan tot 8 uur op de huid blijven zitten. De intensiteit kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals de individuele huidchemie en de gebruikte hoeveelheid.

2. Is La Vie Est Belle Lancôme 100ml geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, La Vie Est Belle Lancôme 100ml kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. Het is een veelzijdige geur die geschikt is voor allerlei gelegenheden.

3. Komt La Vie Est Belle Lancôme 100ml in verschillende groottes?

Ja, La Vie Est Belle Lancôme is verkrijgbaar in verschillende groottes, waaronder de populaire 100ml-versie. Andere beschikbare formaten zijn bijvoorbeeld 30ml, 50ml en 75ml.

4. Waar kan ik La Vie Est Belle Lancôme 100ml kopen?

La Vie Est Belle Lancôme 100ml is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en online retailers. Je kunt ook de officiële Lancôme-website bezoeken om het parfum rechtstreeks bij de bron te kopen.

Conclusie

La Vie Est Belle Lancôme 100ml is een betoverend parfum dat de zintuigen prikkelt met zijn zoete en bloemige geurnoten. Het is een must-have voor elke parfumliefhebber die op zoek is naar een verleidelijke geur die elegantie uitstraalt. Met de tips over hoe je het parfum het beste kunt dragen, kun je optimaal van de geur genieten. Vergeet niet om La Vie Est Belle Lancôme 100ml te proberen en jezelf te trakteren op een luxueuze geurervaring die lang bij je zal blijven.

Update 37 la vie est belle reclame

Publicité Papier - Parfum
Publicité Papier – Parfum “La Vie Est Belle” De Lancôme De 2015, Julia Roberts | Ebay
Nova Campanha La Vie Est Belle - Lancôme - Youtube
Nova Campanha La Vie Est Belle – Lancôme – Youtube
Musique De La Pub Lancôme 2021 : “La Vie Est Belle” – La Réclame
Musique De La Pub Lancôme 2021 : “La Vie Est Belle” – La Réclame
La Vie Est Belle Iris Absolu | By Lancôme - Youtube
La Vie Est Belle Iris Absolu | By Lancôme – Youtube
Lancomé - La Vie Est Belle | Parfümcenter.Hu - Youtube
Lancomé – La Vie Est Belle | Parfümcenter.Hu – Youtube
Lancôme Unisex L'Eau Lancom La Vie Est Belle Intensementeau De Parfum  Intense 100Ml, Zwart, Alleen Eu,Zwart (Negro) : Amazon.Nl: Beauty
Lancôme Unisex L’Eau Lancom La Vie Est Belle Intensementeau De Parfum Intense 100Ml, Zwart, Alleen Eu,Zwart (Negro) : Amazon.Nl: Beauty

See more here: thammymat.org

Learn more about the topic la vie est belle reclame.

See more: https://thammymat.org/atletiek blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *