Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Scholl Velvet Smooth Oplaadbare Voetvijl Wet & Dry – De Ultieme Oplossing Voor Zachte En Gladde Voeten.

Scholl Velvet Smooth Oplaadbare Voetvijl Wet & Dry – De Ultieme Oplossing Voor Zachte En Gladde Voeten.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi How To Video

Scholl Velvet Smooth Oplaadbare Voetvijl Wet & Dry – De Ultieme Oplossing Voor Zachte En Gladde Voeten.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi How To Video

Keywords searched by users: scholl velvet smooth oplaadbare voetvijl wet & dry scholl velvet smooth oplaadbare voetvijl wet & dry, scholl velvet smooth – navulling, scholl voetvijl oplaadbaar, scholl velvet smooth wet & dry navulling, scholl velvet smooth pro, scholl voetvijl kruidvat, scholl velvet smooth navulling kruidvat, scholl velvet smooth elektronische voetvijl

Wat is de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry?

De Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry is een elektrische voetvijl die ontworpen is om eelt en harde huid op de voeten op een effectieve en gemakkelijke manier te verwijderen. Het is een draadloos en oplaadbaar apparaat dat zowel droog als onder de douche gebruikt kan worden. Scholl is al 100 jaar lang gespecialiseerd in verschillende soorten verzorging voor de voeten.

De Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry heeft een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. Het heeft een roterende roller met microkorrels die zachtjes de harde huid en eelt verwijdert, waardoor de voeten zijdezacht aanvoelen. Het apparaat heeft twee snelheidsinstellingen, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften.

Hoe werkt de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry?

De Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry werkt op basis van een roterende roller met microkorrels. Het enige wat je hoeft te doen is de voetvijl aanzetten en over de harde huid en eeltgebieden van je voeten bewegen. De roterende beweging van de roller helpt het eelt en de harde huid geleidelijk te verwijderen, waardoor je voeten weer glad en zacht worden.

De voetvijl kan zowel op droge als natte voeten worden gebruikt. Als je het onder de douche wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je voeten volledig nat zijn voordat je begint met vijlen. Dit zal helpen om het proces te vergemakkelijken en te verzachten.

Voordelen van de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry

De Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry biedt verschillende voordelen voor de verzorging van je voeten:

 1. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik: Het apparaat is draadloos en oplaadbaar, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Je kunt het overal gebruiken zonder gedoe met draden. Bovendien is het ergonomische ontwerp comfortabel in de hand en maakt het vijlen van de voeten moeiteloos.
 2. Effectieve resultaten: De roterende roller met microkorrels verwijdert eelt en harde huid op een zachte en effectieve manier. Na gebruik voelen je voeten glad en zijdezacht aan.
 3. Geschikt voor droog en nat gebruik: De voetvijl kan worden gebruikt op droge voeten voor snelle resultaten of onder de douche voor extra comfort en verzachting.
 4. Twee snelheidsinstellingen: Het apparaat heeft twee snelheidsinstellingen, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften.
 5. Oplaadbaar: De voetvijl is oplaadbaar, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te vervangen. Het wordt geleverd met een oplaadstation, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt opladen voor het volgende gebruik.

Gebruiksaanwijzing voor de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry

Het gebruik van de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry is eenvoudig. Hier zijn de stappen die je moet volgen om optimaal resultaat te behalen:

 1. Zorg ervoor dat je voeten schoon en droog zijn voordat je begint.
 2. Zet de voetvijl aan door de aan/uit-knop in te drukken en selecteer de gewenste snelheidsinstelling.
 3. Beweeg de roterende roller zachtjes over de harde huid en eeltgebieden van je voeten. Druk niet te hard, laat de roller zijn werk doen.
 4. Blijf vijlen totdat de gewenste gladheid is bereikt. Gebruik een handdoek om overtollige huiddeeltjes te verwijderen tijdens het proces.
 5. Als je de voetvijl onder de douche wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je voeten volledig nat zijn voordat je begint met vijlen.

Na het gebruik van de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry zul je merken dat je voeten gladder en zachter aanvoelen. Vergeet niet om je voeten na het vijlen te hydrateren met een vochtinbrengende crème of lotion voor het beste resultaat.

Hoe onderhoud je de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry?

Het onderhouden en schoonmaken van de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry is eenvoudig. Volg deze stappen om de levensduur ervan te verlengen:

 1. Zorg ervoor dat de voetvijl is uitgeschakeld en losgekoppeld van het oplaadstation voordat je deze reinigt.
 2. Verwijder voorzichtig de roller door op de knop aan de zijkant van de voetvijl te drukken en de roller naar buiten te schuiven.
 3. Spoel de roller af onder stromend water om eventuele huiddeeltjes te verwijderen. Je kunt ook een zachte borstel gebruiken om hardnekkig vuil te verwijderen.
 4. Droog de roller grondig af voordat je deze weer op de voetvijl plaatst.
 5. Maak de behuizing van de voetvijl schoon met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de voetvijl terechtkomt.
 6. Plaats de droge roller terug in de voetvijl door deze voorzichtig op zijn plaats te schuiven totdat je een klik hoort.

Als je de voetvijl regelmatig schoonmaakt en onderhoudt, zal deze altijd goed functioneren en blijven zorgen voor gladde en zachte voeten.

Verschillende modellen en accessoires van de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl

De Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry is verkrijgbaar in verschillende modellen en er zijn ook optionele accessoires beschikbaar. Hier zijn enkele van de modellen en accessoires die je kunt overwegen:

 1. Scholl Velvet Smooth Oplaadbare Voetvijl Wet & Dry – Starter: Dit is het standaardmodel van de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry, inclusief een oplaadstation en een roterende roller. Het is perfect voor regulier gebruik en helpt je voeten glad en zacht te houden.
 2. Scholl Velvet Smooth – Navulling: Als de roller van je voetvijl versleten is, kun je deze vervangen door een nieuwe navulling. De navullingen zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes, afhankelijk van je persoonlijke behoeften.
 3. Scholl Voetvijl Oplaadbaar: Dit is een ander model van de Scholl voetvijl dat zowel droog als nat gebruikt kan worden. Het heeft een oplaadbare batterij en is gemakkelijk te hanteren.
 4. Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Navulling: Deze navulling is speciaal ontworpen voor gebruik met de Scholl Velvet Smooth wet & dry voetvijl. Het heeft een roterende roller met microkorrels die zachtjes eelt en harde huid verwijdert.
 5. Scholl Velvet Smooth Pro: De Scholl Velvet Smooth Pro is een geavanceerder model van de voetvijl, met extra functies en verbeterde prestaties. Het heeft een oplaadbare batterij en wordt geleverd met twee verschillende soorten rollers voor een nog beter resultaat.

Welk model en welke accessoires je ook kiest, de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry zal je helpen om je voeten mooi en verzorgd te houden.

Waar is de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry te koop?

Je kunt de Scholl Velvet Smooth oplaadbare voetvijl wet & dry kopen bij verschillende retailers, zowel online als in fysieke winkels. Hier zijn enkele winkels waar je het product kunt vinden:

 1. Blokker.nl
 2. Bol.com
 3. Etos Drogist

Categories: Aggregeren 80 Scholl Velvet Smooth Oplaadbare Voetvijl Wet & Dry

Scholl Velvet Smooth Express Pedi How To Video
Scholl Velvet Smooth Express Pedi How To Video

Met de draadloze en oplaadbare Scholl Velvet Smooth Wet & Dry voetenvijl krijg je mooie zachte en gladde voeten in een handomdraai. De vijl is waterdicht, dus je kunt hem zowel droog als onder de douche gebruiken. Al 100 jaar is Scholl een specialist op het gebied van allerlei soorten verzorging voor uw voeten.Deze elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. De synthetische diamantkristallen scrubben je huid op natuurlijke wijze. Door de ‘regular’ rollers met microkorrels wordt harde huid in een handomdraai verwijderd en zijn je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad.Zet het apparaat aan door de knop omhoog te schuiven en laat de vijl over de harde huid gaan. De verharde huid of eelt zal langzaam aan verwijderd worden. Gebruik het apparaat op verharde huid, eelt of droge huid! Wanneer u te hard drukt zal het apparaat stoppen.

Hoe Werkt Scholl Velvet Smooth?

Scholl Velvet Smooth is een elektronische voetvijl die speciaal is ontworpen om professionele resultaten te bereiken in het comfort van je eigen huis. Met behulp van synthetische diamantkristallen wordt je huid op natuurlijke wijze gescrubd. De ‘regular’ rollers, die zijn voorzien van microkorrels, zorgen ervoor dat harde huid moeiteloos wordt verwijderd, waardoor je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad worden. Met Scholl Velvet Smooth bereik je eenvoudig salonwaardige resultaten zonder het gedoe van een professionele pedicure.

Hoe Gebruik Je Elektrische Voetvijl?

Hoe gebruik je een elektrische voetvijl? Om de voetvijl te gebruiken, schuif je de knop omhoog om het apparaat aan te zetten. Laat vervolgens de vijl voorzichtig over de harde huid glijden. De elektrische voetvijl is bedoeld om verharde huid, eelt of droge huid te verwijderen. Het apparaat zal deze huid geleidelijk verwijderen. Let op dat je niet te hard drukt, want dit zal ervoor zorgen dat het apparaat automatisch stopt. Neem dus de juiste druk aan om het apparaat efficiënt te laten werken.

Hoe Werkt Een Elektrische Eeltverwijderaar?

Nieuw: elektrische eeltverwijderaar met ingebouwd vacuümsysteem. De Silk’n VacuPedi eeltverwijderaar of voetvijl werkt door middel van een roterende slijpschijf die zeer snel, effectief en veilig eelt en droge huid van de voeten verwijdert. Het vacuümsysteem zorgt ervoor dat het losse eelt en de dode huidcellen direct worden opgevangen in een speciale opvangbak, waardoor er geen rommel achterblijft. Dit innovatieve apparaat is ontworpen om de huid te exfoliëren en te verjongen, waardoor uw voeten er gladder en zachter uitzien en aanvoelen.

Hoe Gebruik Je Scholl Voetvijl?

Hoe gebruik je Scholl Voetvijl?

Om Scholl Voetvijl te gebruiken voor het verwijderen van eelt, begin je met het gebruiken van de ruwe zijde van de vijl. Hiermee kun je het eelt grondig verwijderen. Vervolgens kun je de gladde zijde gebruiken om je voeten zacht en verzorgd te laten aanvoelen. Na gebruik is het belangrijk om de vijl schoon te maken met warm water. Daarna kun je de vijl op natuurlijke wijze laten drogen. Zo kun je de voetvijl schoon en hygiënisch houden voor de volgende keer dat je hem gebruikt.

Hoe Gebruik Je Een Eeltrasp?

Hoe gebruik je een eeltrasp?

Om een eeltrasp te gebruiken, begin je door eerst de eelt weg te vijlen met de grove zijde van de rasp (korrel 60). Werk vervolgens de huid af met de zachte zijde (korrel 100). Hierdoor wordt de huid direct soepel en zacht. Vergeet niet om de rasp na elk gebruik te reinigen met een borsteltje onder warm stromend water en daarna droog te deppen met een watje gedrenkt in ontsmettingsalcohol.

Top 25 scholl velvet smooth oplaadbare voetvijl wet & dry

See more here: thammymat.org

Learn more about the topic scholl velvet smooth oplaadbare voetvijl wet & dry.

See more: thammymat.org/atletiek

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *